Over ons

Proteam Zwolle is dé golfschool voor het volgen van lessen op elk niveau met een hoge kwaliteit. Of u nu beginnende golfer bent, een gevorderde golfer of een ervaren competitiespeler we hebben voor elk niveau een uitgekiend lesprogramma. We zijn verbonden aan Golfclub Zwolle, een mooie locatie waar we al onze lessen verzorgen. David Love en Joseph de Rijk zijn de PGA® Professionals die bij Golfclub Zwolle de lessen verzorgen. Wij bieden leden en gasten van Golfclub Zwolle instructie op hoog niveau. De combinatie van jarenlange ervaring, hoogwaardige opleiding (PGA van Engeland / Nederland) en het gebruik van moderne hulpmiddelen staat hiervoor garant. Ons doel is elke golfer meer plezier in het golfen te laten beleven. Door helder en gepast advies krijgt u meer inzicht in uw swing. U begrijpt beter hoe uw swing in elkaar steekt, wat u kunt verbeteren en hoe u dit kunt bereiken. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde swing aan kan leren en op een persoonlijke manier benaderd dient te worden. Deze persoonlijke aandacht en benadering vinden we erg belangrijk. Of het gaat om beter putten, zekerder uit de bunker slaan of dichter bij de hole chippen en pitchen, bij de pro’s van GC Zwolle bent u aan het juiste adres voor individuele maatwerk trainingen of het volgen van groepslessen.

PGA erkenning

De golfprofessionals van ProTeam Zwolle zijn in het bezit van de PGA certificering. Dit kwaliteitskeurmerk is een initiatief van de PGA Holland (Professional Golfers Associatie Holland) om de golfsport in Nederland naar een hoger niveau te tillen en kwalitatief hoogwaardige golflessen nog beter op de kaart te zetten. Door goede golfscholen te erkennen met een keurmerk van PGA Holland, wordt bij een breed publiek bekend dat zij hier terecht kunnen voor goede golflessen. Het PGA Holland keurmerk is in het leven geroepen om golfscholen, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, de erkenning te geven die hen toekomt. Daarnaast wordt aan de hand van dit keurmerk voor het grote publiek duidelijk bij welke golfscholen zij voor kwalitatief goede golflessen van PGA golfprofessionals terecht kunnen.

Visie

Als wij elk jaar progressie maken met ons niveau van lesgeven dan vertaald zich dat in groei van het niveau van onze leerlingen. Wij zijn van mening dat veel golfers lessen volgen zonder een goede inventarisatie van hun huidige manier van spelen en techniek. Er wordt vaak een serie lessen aangevraagd waarbij vertrek- en eindpunt niet duidelijk zijn. Wij werken graag op basis van een goede analyse van de huidige stand van zaken om vervolgens een gericht plan te kunnen maken, waarin we samen met u een doel (klein of groot) bepalen. Op deze manier besteden we de kostbare tijd zo effectief mogelijk. Veel technische mogelijkheden doen op dit moment hun intrede in de golfsport. Wij volgen deze ontwikkelingen nauwlettend. Bij bewezen geschiktheid implementeren we deze technische instrumenten in ons bestaande lesmateriaal. Hiermee zijn we nog beter in staat uw golftechniek te verbeteren. Daarnaast volgen we diverse maatschappelijke ontwikkeling en trends op de voet. Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de verschillende wensen van de moderne (golfende) mens.

Missie

Wij willen dé golfschool van de regio zijn, waar golfers van alle niveaus terecht kunnen voor een uitgekiend trainingsprogramma met heldere doelstellingen. We zijn ons bewust van het feit dat een goede golfschool aan de basis staat van een gezonde golfclub. We nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus en doen er alles aan om deze ‘portalfunctie’ zo goed mogelijk vorm te geven en in te vullen.

Doelstellingen

Een gezonde golfschool met een professionele bedrijfsvoering die een aanzuigende werking heeft op golfers uit de regio. Dit doen we door:

  • Het vormen van een gastvrije entree voor enthousiaste beginnende golfers.
  • Beginnende golfers zo snel mogelijk een goede technische basis aanleren, zodat ze snel in de baan plezier kunnen beleven aan het golfspel. • Golfers op elk niveau hun ontwikkelingsmogelijkheden laten inzien en het juiste maatwerk leveren om deze ontwikkeling vorm te geven.
  • Op elk golfniveau progressie realiseren, waardoor er meer plezier in de baan wordt ervaren en er betere resultaten worden behaald.
  • Duurzame relaties ontwikkelen waardoor een optimale dienstverlening kan worden geboden.
  • Samenwerking te zoeken om onze dienstverlening breder te kunnen aanbieden.

Werkwijze

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen we het door de NGF ontwikkelde 9-stappenplan aanbieden. U werkt dan heel gericht aan uw vaardigheden om stap voor stap een lagere handicap te behalen. Kijk voor meer informatie op het onderdeel 9-stappenplan op deze site. Daarnaast onderscheiden we ons in de golfwereld door onze analysemethoden. Hierdoor krijgen we goed inzicht in uw technische vaardigheden. Op basis van deze uitkomsten stellen we ‘maatwerk’ programma’s samen. Dit hoeft niet in alle gevallen te leiden tot een uitgebreid programma. Soms volstaan ook een aantal sessies waarin we uw techniek aanscherpen. Kijk voor meer informatie over deze maatwerkoplossingen onder het menu ‘Producten’. Wij zoeken waarnodig de samenwerking met derden om een zo breed mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan gespecialiseerde fysiotherapie en fitness. Zij zijn gespecialiseerd om uw bewegingsapparaat te verbeteren. Waardoor u al snel resultaat zult bemerken in uw golfswing. Alles gericht op een optimaal golfresultaat. Alle genoemde vormen van lessen en trainingen kunnen zowel in individuele als ook in groepsvorm worden gegeven.

Individueel

De voordelen van individuele lessen zijn onmiskenbaar de persoonlijke aandacht voor en focus op uw spel. Er kan meer tijd besteedt worden aan het verbeteren van uw spel en alle details van uw spel worden door uw golfprofessional opgemerkt. Het lesprogramma zal meer dan bij groepslessen een individueel karakter krijgen. Hier is dan ook meer sprake van echt maatwerk.

Groepslessen

Het voordeel van groepslessen ligt voornamelijk in de prijsstelling. U kunt meer en langer lessen voor een lager bedrag. Tevens heeft u de mogelijkheid om met medeleerlingen een band op te bouwen en buiten de lessen eens een afspraak te maken. U maakt vaak dezelfde ontwikkeling door waardoor het leuk is om samen de baan in te gaan.

De golfpro’s

Maak een keuze om meer te weten te komen van de golfpro’s!