Sebastiaan Visscher

Sebastiaan Visscher

Vanaf 1 september werk ik als golf fysiotherapeut samen met David Love en Joseph de Rijk van Proteam Zwolle.

Mijn is Sebastiaan Visscher geboren 1978 in Zwolle.  In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken in verschillende particuliere praktijken in en rond Zwolle. Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk (de Fysiotherapeut Zwolle) aan de Geert Grootestraat 5 in Zwolle. In de praktijk kunt u terecht voor:

  • Algemene fysiotherapie;
  • Manuele therapie;
  • Revalidatie bij chronische aandoeningen;
  • Golf fysiotherapie;
  • Sportfysiotherapie;
  • Mobilisatietechnieken volgens het Mulligan Concept;
  • Medical taping;
  • Dry needling.

In 2015 ben ik ook een praktijk (de Fysiotherapeut Staphorst) gestart aan de Achthoevenweg 14 in Staphorst. In Staphorst werk ik samen met MSM personal training studio.

Sinds 2001 ben ik in het bezit van mijn GVB en sindsdien ben ik regelmatig op de golfbaan te vinden. Sinds een jaar ben ik me gaan verdiepen in het golfspel en de daarbij behorende techniek, de lichamelijke beperkingen en klachten. Ik heb daarvoor de opleiding tot golf fysiotherapeut gevolgd via de Golf Physiotherapy Association en heb ik een opleiding gevolgd aan de Titleist Performance Institute.

Van 6 september ben ik elke dinsdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur aanwezig op golfclub Zwolle met als doel om u als golfer zolang mogelijk zonder lichamelijke klachten te kunnen laten golfen. Dit kan ik niet alleen en daarom is de samenwerking met David en Joseph heel belangrijk. Gezamenlijk kunnen we zorgen dat u langer met plezier kunt blijven golfen.

Mocht u tijdens of na het golfen lichamelijke klachten hebben of merkt u dat u tijdens uw swing een bewegingsbeperking heeft dan kunt u op dinsdagochtend een gratis consult van mij krijgen om te kijken wat er aan uw klacht gedaan kan worden.

Mocht u gebruik willen maken van een consult dan kunt u mij bellen (038-3030090) of mailen (info@defysiotherapeutzwolle.nl) om een tijdstip in te plannen.

 

Met vriendelijke groeten

Sebastiaan Visscher